sâmbătă, 16 iunie 2007

Junioarea Stratan la al doilea videoclip



Cea mai tanara cantareata din Romania, Cleopatra Stratan (4 ani) a incheiat recent filmarile la videoclipul 'Numar pana la 1', acesta fiind al doilea din cariera sa. Muzica si versurile melodiei cu care fetita vrea sa sparga topurile verii sunt scrise de tatal ei, Pavel Stratan. Filmarile pentru videoclip s-au facut intr-o singura zi, in Parcul Bazilescu, din cartierul Bucurestii Noi. Aflata la Chisinau, micuta vedeta a marturisit ca asteapta cu nerabdare concediul, pe care il va petrece alaturi de parintii ei, pe litoralul Marii Negre.

Ea a fost singura artista muzicala careia nu i-am descarcat nici o melodie (DC++,siteuri muzica) ci i-am cumparat albumul(mai mult pentru soramea) pentru ca chiar merita sa fie rasplatita pentru eforturile ei.

Christina Aguilera e gravida,WTF ?!

Cantareata americana Christina Aguilera asteapta un copil. Desi nu a confirmat oficial, apropiatii au declarat pentru presa americana ca vedeta impreuna cu sotul ei, producatorul Jordan Bratman, sunt foarte fericiti ca vor deveni parinti.



Christina si Jordan





Tare as mai rade ca copilul sa fie negru sau asiatic,atunci Jordan,draga ta sotie face parte din categoria femeilor supraelastice(se intinde si prin alte paturi-vezi articolul "Discutie cu Luchi").

Premiul pentru cel mai bun roman

Zilele trecute, la Sala de conferinte a Fundatiei Europene Titulescu, s-a lansat premiul Fundatiei Umaniste 'Dan Voiculescu'. Distinctia se va acorda anual, incepand cu 2008, pentru realizarile cu cel mai mare impact asupra prosperitatii Romaniei. Valoarea premiului este de 300.000 lei si isi propune sa aduca in lumina viata si opera unui roman care merita recunostinta noastra. Evenimentul de lansare a premiului a fost prezentat de Lucian Mandruta si Gabriela Vranceanu Firea.

Deci stim din start ca premiul nu va ajunge la: Traian Basescu,Theodor Stolojan,Gheorghe Flutur,Gigi Becali sau oricarui membru din PD,PLD sau PNG.

Comunist hot si nerecunoscator Voiculescu asta,bine ca nu ai ajuns presedinte ca ne trezeam iar la haine ca a le lui tataie , televizor cu portia , paine/benzina cu cartela si restul,etc,etc,etc.

Analfabetul din blocul tau - Part 2



Se pare ca numarul lor chiar creste rapid, ma intreb daca nu chiulea de la scoala in primara si gimnaziu,de liceu nici nu se mai pune problema...

Oameni bolnavi...



Si se mai zice ca cei de la primarie sunt oameni cu scaun la cap,poza de mai sus nu prea ne dovedeste,zoofilii dracu,voi faceti parcuri de joaca pentru copii sau adulti ?

Becali si Banel pe Messenger



tastatura,netastatura tie iti e cald cu dinti-ngura
curvasaraie =)) lucratura diavolului=))
uarld of uarcraft...

Planeta Marte mai albastra candva?

O echipa de cercetatori de la Universitatea Berkeley din California a prezentat recent un studiu conform careia pe planeta Marte au existat oceane. Teoria lor apare dupa ce cercetarile anterioare au dus la concluzia ca planeta Marte nu inregistreaza in istoricul ei existenta unor intinderi mari de apa.


Studiile anterioare s-au concentrat pe o suprafata larga a Polului Nord al planetei care semana cu fundul sedimentat al unui ocean. Analizele topografice au dus insa la concluzia ca denivelarile variaza prea mult si, comparand cu fundul oceanelor de pe Pamant, i-au determinat pe cercetatori sa abandoneze ideea unui fost ocean. Echipa din Berkeley a gasit insa o explicatie stiintifica pentru prezenta acestor denivelari, sustinand ca ar putea fi din cauza schimbarii axei de rotatie, si astfel si a polilor, petrecuta undeva in urma cu 2-3 miliarde de ani si a readus in prim plan ipoteza existentei unor oceane candva pe Marte. Planeta Marte mai albastra candva?

Sursa: www.hit.ro

Classic Bitch

Adriana Bahmuteanu: "Nu l-as fi iubit pe Prigoana daca era strungar"





Celebri pentru numarul record de divorturi si impacari, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se afla in permanenta in atentia presei.

De data aceasta, subiectul il constituie acuzatiile pe care Bahmu le-a lansat la adresa Zanei Surprizelor, Andreea Marin. In primul rand, Adriana spune ca are o problema de comunicare cu prezentatoarea de la TVR: a€œIi recomand sa-si schimbe ofiterul de presa. Am incercat de nenumarate ori sa iau legatura cu ea, dar nu am reusit. O vedeta de talia ei trebuie sa stie cum sa-si construiasca o relatie cu presa".

Alte critici pe care Adriana le aduce Andreei sunt legate de infatisarea Zanei. In emisiunea Conferinta de presa" de la Antena 2, Bahmu o critica dur pe sotia lui Banica jr, fiind de parere ca este ridicol, atunci cand esti persoana publica, sa apari cu bigudiuri in cap, pe strada: Este inadmisibil sa se comporte asa. Asta inseamna lipsa de respect fata de publicul ei. Mi se pare ridicol sa iesi pe strada cu bigudiuri in par. O vedeta de prima mana trebuie sa aiba o atitudine demna de statutul ei". Desi o critica pe Andreea Marin, Adriana pare totusi sa fie constienta de ridicolul propriei sale atitudini: Prin reality-show-ul de la Antena 1, eu si Prigoana ne putem incadra in categoria "Cascadorii rasului". Noi suntem un exemplu de "Asa nu". Si noi suntem penibili cu certurile noastre, cu toate scandalurile si divorturile pe care oamenii le-au tot vazut la televizor". Printre altele, Adriana a recunoscut ca iubeste la Prigoana nu numai frumusetea, ci si contul gras din banca : Sigur ca daca era strungar, n-as fi avut cum sa-l iubesc. Imi place ca este bogat si puternic". In afara de asta, Bahmu a povestit si despre viata sexuala pe care o are cu Prigoana, de-a dreptul spectaculoasa, se pare: Avem o viata sexuala incredibila".

Stilul clasic de tarfa,dupa ce il seaca de bani si il baga in spital,ii pune mana pe avere.

Sursa: www.gardianul.ro

Punctul zero al omenirii in 2012



In acceptiunea oamenilor de stiinta, "Punctul Zero" corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Unii cercetatori situeaza acest eveniment la sfarsitul anului 2012.


"Inima" Pamantului bate mai repede. Mii de ani a batut cu o frecventa de 7,8 Hz, dar, din anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi, din 1997, mai rapida, ajungand la valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata sa corespunda cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Inversarea totala se preconizeaza a fi in 2012 si multe scenarii apocaliptice au fost create pentru aceasta data.


FENOMENE CLIMATICE EXTREME


Cercetarile din ultimii zece ani au inregistrat deplasarea Polului Nord magnetic spre Ecuator. Efectele observate la suprafata pamantului nu au fost de mare anvergura, dar cercetatorii atrag atentia asupra schimbarii dramatice de clima, alternanta temperaturilor excesiv de calde, secetoase, cu ploi torentiale care scot raurile din matca si formarea tornadelor in zone unde nu sunt specifice. Normele de constructie a caselor vor trebui sa tina seama de urgiile care vor veni.


RADIATIILE SOLARE MULT MAI PUTERNICE


Pentru sanatatea omului, cea mai importanta consecinta va fi vulnerabilitatea la radiatiile solare, mult mai puternice. Vor trebui sa se impuna norme stricte de igiena, inclusiv alimentara, pentru ca si plantele si animalele vor fi "bombardate" de radiatii. Cercetatorii sunt de parere ca cei mai afectati vor fi oamenii deosebit de sensibili, care simt campul electromagnetic al Pamantului ( de ex. paranormalii).


PENTAGONUL, LA PAMANT


Schimbarea polilor magnetici afecteaza o intreaga tehnologie. Mai multi sateliti au suferit dereglari dupa ce au trecut prin zona Atlanticului de Sud, unde se inregistreaza cele mai slabe valori ale campului magnetic. In corelare, orice aparatura ce functioneaza pe baza undelor transmise de sateliti ar putea ceda, inclusiv cea militara. Pentagonul are in vedere tehnologii noi, pe baza de energie alternativa.


GEOGRAFIA NU SE SCHIMBA


Cercetatorii sunt de parere ca inversiunea polilor magnetici nu influenteaza miscarea placilor tectonice sau procesele din suprafata terestra. Pozitia axei de rotatie a Pamantului, care uneste Nordul cu Sudul geografic, pozitia continentelor in raport cu
aceasta axa raman neschimbate.
Agentia Spatiala Europeana va lansa in 2009 trei sateliti care vor masura schimbarile cauzate.


PESTE 2000 DE ANI


John Tarduno, specialist american in geofizica, a creat un program pentru predictia datei cand se va produce inversarea polilor magnetici. Conform programului, aceasta se va intampla peste 2000 de ani, nu in 2012. "Inversarea polilor magnetici nu poate fi prevazuta si nici nu se petrece conform unei anumite periodicitati", sustine Gheorghe Marmureanu, directorul Institutului National de Fizica a Pamantului. Ultima schimbare de polaritate a avut loc acum 780 000 de ani, dupa cum rezulta din cercetarea rocilor.

Sursa: www.ziarulcn.com