vineri, 15 iunie 2007

Discutie cu Luchi

......................................................................................................................................................................

Luchi: Bai hai sa-ti dau niste sfaturi despre femei.


Eu: Zi

Luchi: Sti de cate feluri sunt femeile ?

Eu: Zi tu.

Luchi:De trei feluri: cele cuminti-se culca doar cu unul ; curvele - se culca cu mai multi ; curvele dracului - se culca cu toti numai cu mine nu...

Eu: Tare asta , alt sfat ?!

Luchi: Da,fi atent,sti in cate grupe se impart femeile ?

Eu: Marime sau Latime ?

Luchi: Esti aproape,fi atent,femeile se impart in 3 grupe: elastice - se intind cat patul ; supraelastice-se intind si prin alte paturi si credincioase-se intind pana la Dumnezeu...

Eu: Buna asta !

Microsoft Firefox 7 = FAKE !

Am gasit de curand pe net versiunea de la Microsoft a lui Firefox,cica,creata de vreun retardat, www.msfirefox.com este siteul "oficial" ,BOULSHIT ! feriti-va,inafara ca e virusata pana in gat,daca incerci sa downloadezi , iti descarca Internet Explorer 7 , si cum 77% din romani il au crackat windowsul,riscati sa va alegeti si cu versiunea voastra de windows anulata(daca e neoriginala desigur).

Bancuri seci...retarzi...

Intr-un copac 2 vaci impleteau apa minerala.Vine un crocodil zburator si intreaba:
-Cat e ceasu'?
-Vaca-i mata bah!!

ce dreptate avea a 2-a persoana...

Si mai ziceti ca de ce va lasa daciile de vreme...



Multi se plang ca,daciile lor i-au lasat prea devreme si au trecut in custodia gropii de gunoi ori au ajuns cotet de porci,pasari(invetiv romanu' asta) , pai logic , voi vedeti ce sport extrem numit
GABARIT DEPASIT practica taranu din imagine , imi e si mila de saraca masina,de soseaua pe care merge si de soferii din spatele lui...Fucking Retard..

Analfabetul din blocul tau



Inainte sa gasesc poza asta pe net am crezut ca nea' Costache de la 2 era singurul "incult" din blocul meu,dar vad ca ma insel,numarul lor creste rapid 'O_o'

Un tanar preot trebuia sa isi tina prima lui slujba...

Un tanar preot trebuia sa tina prima lui slujba, drept pentru care era extrem de emotionat, chiar simtea panica. Atunci, superiorul lui, Episcopul, vazandu-l atat de stresat, l-a sfatuit ca inainte sa se urce in amvon pentru predica, sa puna un paharel de vodca in paharul cu apa, ca sa se relaxeze si sa aiba curaj. Preotului i-a mers nemaipomenit in prima lui slujba, dar cind a ajuns acasa a gasit pe masa o mica scrisoare din partea Episcopului in care zicea:
"Draga Parinte, Fiule,
Ma bucur foarte mult ca ti-a mers atit de bine in prima ta slujba si ca ai tinut cont de sfatul pe care ti l-am dat, dar trebuie sa-ti fac anumite observatii:
1. Din acel pahar cu apa trebuie sa iei mici sorbituri nu sa-l dai pe gat dintr-o data.
2. In acel pahar cu apa nu se pune nici gheata, nici felii de lamaie. In plus, eu ti-am spus sa pui putina vodca in paharul cu apa, nu invers...
3. Nu se foloseste Biblia ca suport pentru pahar.
4. Nu poti sa te stergi la gura cu sutana.
5. Poruncile lui Dumnezeu sunt 10 nu 12.
6. Iar apostolii sunt 12 nu 10.
7. Cand vorbesti despre cruce nu poti sa spui ca e acel T mare de deasupra altarului.
8. Cand vorbesti despre Isus si apostoli, nu poti spune ca e "Fiul si banda lui".
9. David l-a invins pe Goliat cu o prastie si o piatra, nu poti sa spui ca "i-a zburat curul cu dinamita"...
10. Cand vorbesti despre Iuda, nu poti sa-l numesti "bulangiu".
11. Tatal, Fiul si Sfantul Duh nu sunt Batranul, Juniorul si Stafia...
12. Nu e frumos sa-l numesti pe Papa - "Nasul".
13. Faraonul i-a trimis pe evrei in pribegie, nu in p...a ma-sii.
14. Eva i-a dat lui Adam un mar, nu i-a cedat...
15. Magdalena a fost o pacatoasa nu o curva.
16. Initiativa de a invita publicul sa aplaude a fost buna, dar a fost exagerat sa-l inviti sa danseze Macarena, sa faca trenuletul si sa o inviti pe Sora Daniela sa faca striptease.
17. Apa sfintita se foloseste pentru a binecuvinta, nu pt. a-ti racori ceafa.
18. "Casuta" aia este confesionalul, nu toaleta.
19. Pasticul se distribuie crestinilor fara Nutella.
20. Cel de pe cruce era Iisus Cristos si nu Che Guevarra.
21. Pacatosii, cand mor, se duc in Infern, nu in aia ma-sii.
22. Vezi sa ai mereu chilotii pe tine si, cind e cald, evita sa-ti faci aer cu sutana.
23. Iti amintesc ca slujba trebuie sa dureze circa 1 ora si nu doua reprize de 45 de minute fiecare, iar cel care era asezat langa tine si pe care l-ai numit "travestit cu fusta rosie" eram eu... In rest a fost bine".

Cam lung bancul dar merita

A ajuns sa se latre pe bani...



In Romania a ajuns sa se latre pe bani, 1 leu / 15 secunde...inca un motiv pentru straini ca sa isi bata joc de romani , punandu-i sa latre,filmandu-i si apoi punandu-i pe youtube sau metacafe,sa se faca de ras in toata lumea doar pentru 1 leu...

MASINA MAI IEFTINA DECAT LOGANUL



Oficiali ai Renault au declarat ziarului Le Figaro ca firma auto franceza o sa angajeze 1.000 de ingineri care sa proiecteze, in decurs de trei ani, un model auto cu pret foarte scazut, mai ieftin decat Loganul. Noul vehicul nu va fi comercializat insa in Europa.

Sursa: www.ziarulcn.com

Ronaldinho, personalizabil in FIFA 08

Sportivul Ronaldinho, unul dintre cei mai talentati si recunoscuti atleti din lume, este primul jucator profesionist de fotbal care va deveni "erou" personalizabil in FIFA 08 in exclusivitate pentru consola WII. Anuntul a fost facut astazi de Electronic Arts.


EA a creat un personaj unic folosind imaginea celebrului jucator de fotbal brazilian, pe care jucatorii vor putea sa il contorleze in FIFA 08 pe WII. Personajul inspirat de Ronaldinho exclusiv pentru WII va aparea intr-un mod de joc creat special pentru consola Nintendo, denumit Footii Party with Ronaldinho.


Astfel EA introduce jocuri unice pentru party, inclusiv Table Football si Shoot Off la care poti participa cu propriul tau personaj Mii pentru a-l debloca pe Ronaldinho si a-l provoca la un meci.


Fiecare joc Footy-party este creat ca o experienta multiplayer pentru a-i atrage pe fanii de toate varstele.
Ronaldinho a declarat despre personajul de pe Wii: "chiar arata ca ii place sa joace fotbal si este tot atat de pasionat pe cat sunt si eu. Acesta este important pentru mine. Fie ca joci fotbal pe gazon sau in jocurile de patry din FIFA 08 pe WII trebuie sa te distrezi, sa te simti bine".



Sursa: www.hit.ro

Rama foto digitala este pe piata

Axion a inceput comercializarea ramei foto digitale AXN-9701. Cu un ecran de 7 inch si o rezolutie de 480 x 234, AXN-9701 are optiuni pentru control al luminozitatii si include si un player de mp3.


Cu o capacitate de stocare de pana la 15 imagini, rama foto digitala are un suport de card de memorie care accepta SD, CF, MMC, xD si Sony Memory Stick si poate reda pana la 2 GB de fotografii. Vizualizarea se poate face atat sub forma de prezentare cat si de derulare manuala de catre utilizator, de la o distanta de mai bine de 7 metri. Pretul recomandat de producator este de aproximativ 90 de dolari iar AXN-9701 va fi distribuit, cel putin pentru un timp, prin reteaua de magazine din Statele Unite.


Sursa: www.hit.ro

Copilul cu ochi de musca



Locuitorii orasului Muscatine, din statul american Iowa, au fost uimiti de cazul unei femei care a nascut un copil cu ochi de musca. Oftalmologul Wayne Dickens a declarat pentru publicatia Weekly World News, care a relatat cazul socant, ca acesta e doar inceputul: in viitor vor mai fi cazuri.

Micutul are ochi fragmentati

Cand si-au vazut pentru prima data copilul, Ted si Dede Collinson au crezut ca are ochii extrem de sclipitori si pupila foarte mare. Dupa ce li s-a spus ca, de fapt, micutul Allan are ochii negri si fragmentati ca un diamant, s-au ingrozit. 'Am vrut sa tip si sa izbucnesc in plans, dar mi-a fost teama sa nu sperii bebelusul', a declarat mama neobisnuitului copil. Doctorul Dickens, specialist in oftalmologie, a declarat ca 'acesta e primul caz din lume, dar, pe viitor, tot mai multi copii se vor naste cu anomalii. In era calculatorului si a telefoanelor mobile, natura isi urmeaza cursul firesc. 'Mutatia de care sufera bebelusul e denumita 'ochi multifatetati'. Acest tip de glob ocular e specific insectelor.

Medicii romani cred ca e un trucaj

In primul rand, este contestata varsta copilului, care nu pare a fi de o saptamana. Nu pare a fi un nou-nascut, isi tine singur capul, ca un copil de cateva luni. 'Sunt cazuri in care copilul se naste cu glaucom congenital si ochiul arata aproape ca al celui din fotografie, dar aici pare a fi un trucaj realizat pe computer, pentru ca pe ochi pare atasata o plasa. Oricum, in nici un caz nu poate sa vada', ne-a spus profesor dr. Monica Pop, directorul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti.

Sursa: www.libertatea.ro

Sisu, la un pas de libertate



Tribunalul Bucuresti a decis ieri punerea in libertate a lui Tudor Sisu, membru al trupei hip-hop La Familia. Decizia nu este definitiva. Procurorii pot sa conteste hotararea, asa ca Sisu mai ramane in inchisoare. Cantaretul hip-hop a fost arestat in urma cu cateva luni pentru trafic cu droguri de mare risc. El a sustinut ieri, in fata judecatorilor, ca nu este vinovat si ca a intrat in aceasta retea de traficanti pentru ca era consumator si avea nevoie de bani pentru droguri.

Sursa : www.libertatea.ro