joi, 21 iunie 2007

Irak - Şoc si groaza la un orfelinat



Postul american de televiziune CBS a dat publicitatii imagini socante surprinse intr-un orfelinat din Irak. Scenele, care amintesc, pe alocuri, de ororile filmate in centrele de plasament din Romania, imediat dupa Revolutia din 1989, au fost descoperite de o patrula de militari americani si irakieni intr-un orfelinat din Bagdad.

Toti cei 24 de copii cu nevoi speciale erau subnutriti si zaceau fie pe jos, legati de paturi, fie ingramaditi pe cate o saltea. Prin contrast, directorul orfelinatului avea un birou extrem de modern.

Sursa: www.rol.ro

Parat de parinti



Ozzy si Sharon Osbourne l-au "dat de gol" pe fiul lor Jack, in legatura cu mica aventura pe care acesta a avut-o cu Paris Hilton.

Marea dezvaluire a avut loc marti seara, in culisele show-ului pe care Ozzy tocmai trebuia sa-l sustina, in timpul unui interviu cu cei de la "The Sun", informeaza vedeta.ro.


Ozzy a declarat: "Ştiu ca a fost o perioada cand Paris Hilton tot venea pe la noi, insa habar nu aveam la cine venea si de ce, am crezut ca e prietena cu Kelly!", intre timp Sharon a adaugat : "Venea la Jack, nu la Kelly."


Ozzy nu s-a putut abtine si a spus: "Adica au facut sex! Sunt mandru de fiul meu!"

Sursa: www.rol.ro

RAZBOINICUL LUMINII SPUNE:"Sa se faca DREPTATE!"



Valentin Becali, nepotul lui Gigi Becali, a fost batut mar, marti dupa-amiaza, pe bulevardul Unirii din Capitala de un avocat. In prezent, Valentin se afla internat in spital, medicii retinandu-l cateva zile pentru investigatii, dupa ce acesta a acuzat dureri de cap. Gigi Becali a declarat ca nu se lasa pana cand atacatorul nu intra la puscarie si nu se face dreptate.

'Vreau sa se respecte legea si nu ma las pana nu se face dreptate si pana nu ajunge la puscarie acest avocat care l-a luat la bataie pe nepotul meu', ne-a declarat suparat finantatorul Stelei.

'Va dati seama ca acest avocat ar trebui sa apere legea. Iar el ce face? Nu numai ca l-a luat la bataie pe nepotul meu, dar a fugit si de la locul faptei. Va dati seama ca daca nu era vorba de nepotul meu, acesta nici nu se mai prezenta la politie. Am avut noroc ca toata presa si toate televiziunile au dat la stiri, si de frica s-a prezentat a doua zi la politie', a mai declarat Becali.

Valentin Becali se afla in prezent internat in spital unde va ramane cateva zile, deoarece acuza ameteli si dureri de cap, iar medicii vor sa-i faca mai multe investigatii. Virgil Becali, consilierul lui Gigi Becali si tatal lui Valentin, a stat ieri toata ziua la spital.

"Sa plateasca pentru fapta sa"

'Nu ma intereseaza sa-i cer daune morale sau despagubiri acestui avocat. Vreau doar sa fie respectata legea si cel care mi-a batut baiatul sa plateasca pentru fapta sa. Este inadmisibil ce s-a intamplat', ne-a declarat Virgil Becali.

"M-a amenintat ca ma omoara"

Reporterul ziarului Libertatea l-a gasit, ieri, pe barbatul care de doua zile este 'inamicul public' al clanului Becali.

Sarchizian Levon, avocatul care l-a batut pe unul dintre nepotii lui Gigi Becali, ne-a povestit ca marti dupa-amiaza se afla pe bulevardul Unirii, iar cand a vrut sa traverseze pe la trecere, autoturismul care mergea pe banda a treia nu i-a acordat prioritate. Uimit, barbatul a strigat catre soferul masinii, nimeni altul decat nepotul finantatotului Stelei: 'Ce faci, omule, nu vezi ca e trecere?'. Atunci ruda lui Becali a coborat lasand masina in mijlocul strazii si s-a dus glont catre el. 'M-a amenintat ca ma omoara, m-a injurat si m-a lovit cu pumnul in cap. Eu m-am aparat si, de frica, l-am batut', ne-a relatat avocatul.

"Decat sa fiu victima am ripostat"

Barbatul a spus ca teama i-a fost intarita si de faptul ca Valentin a dus mana la buzunar incercand sa scoata un obiect cu care sa-l loveasca. 'Decat sa fiu victima, am ripostat', a incheiat acesta. Ieri, avocatul Sarchizian Levon s-a dus la Sectia 10 de Politie si a depus si el o plangere impotriva lui Valentin Becali. Barbatul sustine ca nu a facut decat sa se apere, lucru sustinut de cativa martori.

Sursa: www.libertatea.ro

Ca sa vezi,tataie nu e mort si noi **** mostenire

Un barbat de 86 de ani din Taiwan le-a speriat... de moarte pe rudele sale, inviind in timpul ceremoniei de inmormantare, a relatat Shanghai Daily. Rudele barbatului se aflau intr-o capela budista si recitau rugaciuni deasupra corpului sau, cand acesta a inceput sa respire puternic si s-a trezit. Familia batranului fusese informata de medici ca acesta mai era mentinut in viata doar de aparatul de respiratie artificiala si au decis oprirea acestuia.

Sursa: www.libertatea.ro