vineri, 15 iunie 2007

Ronaldinho, personalizabil in FIFA 08

Sportivul Ronaldinho, unul dintre cei mai talentati si recunoscuti atleti din lume, este primul jucator profesionist de fotbal care va deveni "erou" personalizabil in FIFA 08 in exclusivitate pentru consola WII. Anuntul a fost facut astazi de Electronic Arts.


EA a creat un personaj unic folosind imaginea celebrului jucator de fotbal brazilian, pe care jucatorii vor putea sa il contorleze in FIFA 08 pe WII. Personajul inspirat de Ronaldinho exclusiv pentru WII va aparea intr-un mod de joc creat special pentru consola Nintendo, denumit Footii Party with Ronaldinho.


Astfel EA introduce jocuri unice pentru party, inclusiv Table Football si Shoot Off la care poti participa cu propriul tau personaj Mii pentru a-l debloca pe Ronaldinho si a-l provoca la un meci.


Fiecare joc Footy-party este creat ca o experienta multiplayer pentru a-i atrage pe fanii de toate varstele.
Ronaldinho a declarat despre personajul de pe Wii: "chiar arata ca ii place sa joace fotbal si este tot atat de pasionat pe cat sunt si eu. Acesta este important pentru mine. Fie ca joci fotbal pe gazon sau in jocurile de patry din FIFA 08 pe WII trebuie sa te distrezi, sa te simti bine".



Sursa: www.hit.ro

Niciun comentariu: